Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Χρίζει υποψηφίους...


Περίσσιο πολιτικό θράσος επιδεικνύει τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Καραμανλής, καθώς την ώρα που τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης τον «κράζουν» για την οικονομική του πολιτική και τον συγκαταλέγουν μεταξύ των υπευθύνων για το δημοσιονομικό χάος που επικρατεί στην ευρωζώνη, εκείνος επιχειρεί να στήσει παραμάγαζο στη Ρηγίλλης κάτω από...τη μύτη του Σαμαρά. Το γαλλικό περιοδικό «MARIANNE» σε ένα αφιέρωμα για τα αίτια και τους υπεύθυνους της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ευρώπη, και με τίτλο «Τα 7 καθάρματα της κρίσης», περιποιείται τον Κώστα Καραμανλή έχοντάς τον μάλιστα πρώτο-πρώτο στον κατάλογο.

Μπροστάρηδες σ’ αυτή την αντεπίθεση του τέως πρωθυπουργού έχουν μπει τα πρωτοπαλίκαρά του από την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του στο νεοκλασικό. Δασκαλάκης, Λειβαδάς και Αρβανιτόπουλος, μη μπορώντας να αγνοήσουν τις επιταγές του ευεργέτη τους, έχουν αρχίσει να δουλεύουν και πάλι γι’ αυτόν, προσπαθώντας να επανασυσπειρώσουν γύρω τους τους αμετανόητους νοσταλγούς της περιόδου Καραμανλή.

Κινητικότητα στα γραφεία του Καραμανλή
Είναι χαρακτηριστικό πως η κινητικότητα που παρατηρείται στο νέο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη, θυμίζει μέρες… ’97, καθώς μπαινοβγαίνουν συνεχώς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός από τους μόνιμους επισκέπτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Ευάγγελος Αντώναρος, Πέτρος Μολυβιάτης, Προκόπης Παυλόπουλος και Δημήτρης Σιούφας, από το γραφείο της οδού Παναγή Κυριακού έχουν παρελάσει οι Γιώργος Αλογοσκούφης, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Νίκος Δένδιας, Χρήστος Ζώης, Κωστής Χατζηδάκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Γιάννης Ανδριανός.

Share on Facebook