Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Ξυλοκόπησαν άγρια Νιγηριανό στη Λευκωσία


Επεισόδιο ξυλοδαρμού αλλοδαπού και πρόκλησης ζημιάς στο αυτοκίνητό της στο κέντρο της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Μακαρίου, κατήγγειλε Ελληνοκύπρια το βράδυ της 20ης Ιουλίου. Οπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, στις 20 Ιουλίου Ελληνοκύπρια, 38 χρονών, μετέβη στον αστυνομικό σταθμό ...
Λυκαβητού και κατήγγειλε ότι γύρω στις 10.30 το βράδυ, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στη Λεωφόρο Μακαρίου με κατεύθυνση τα φώτα του City Plaza, διαπίστωσε ότι αλλοδαπός τον οποίο καταδίωκε από ομάδα νεαρών προσώπων που φορούσαν μαύρες φανέλες, στην προσπάθειά του να διασταυρώσει τη Λεωφόρο έπεσε πάνω στο μπροστινό καπό του οχήματός της.
Οι νεαροί, συνέχισε, που είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα, στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον αλλοδαπό θρυμμάτισαν το μπροστινό ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου της Ελληνοκύπριας, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε ότι από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ένας αλλοδαπός, Νιγηριανής καταγωγής, 25 ετών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στο σώμα του και τραύμα στο άνω χείλος. Κρατήθηκε, πρόσθεσε, για προληπτικούς λόγους για νοσηλεία και χθες το απόγευμα πήρε εξιτήριο.
Η Αστυνομία, συνέχισε, διερευνά με κάθε σοβαρότητα το περιστατικό, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες του επεισοδίου και ιδιαίτερα να διαπιστωθούν τα κίνητρά τους, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει ότι τα νεαρά πρόσωπα που έφεραν μαύρες φανέλες ανήκουν σε συγκεκριμένη οργάνωση.
Εξετάζονται, είπε, φωτογραφικό υλικό και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης της περιοχής που εκτυλίχθηκε το επεισόδιο και αξιοποιεί και άλλες μαρτυρίες.

http://filoksenos.blogspot.com
Share on Facebook