Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

«Φέτος είμαστε ομάδα»


O ΜΑΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΉ ΠΕΡΙΟΔΟ. «ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ». «ΠΡΌΤΥΠΟ ΜΟΥ Ο ΣΙΛΒΑ»... Την προηγούμενη χρονιά ο Γρηγόρης Μάκος δέχτηκε μεγάλη κριτική για την απόδοσή του αλλά φέτος ο παίκτης της ΑΕΚ είναι αισιόδοξος ότι θα ανασκευάσει την περσινή εικόνα του...

Ο μέσος της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, στην οποία ανέφερε ότι νιώθει πιο απελευθερωμένος. Μάλιστα θεωρεί ότι η έλευση των Δέλλα και Λυμπερόπουλου θα τον βοηθήσει ψυχολογικά, διότι η εμπειρία των δυο Ελλήνων παικτών επηρεάζει όλη την ομάδα, γεγονός το οποίο φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχουν παρουσιαστεί πιο πειθαρχημένοι, σύμφωνα με όσα έδειξαν στα δυο μέχρι στιγμής φιλικά που έχει δώσει η ΑΕΚ.

Παράλληλα ο Μάκος απέδωσε την περσινή κακή χρονιά της ΑΕΚ στην ύπαρξη πολλών ξένων παικτών, των οποίων ο αριθμός έχει μειωθεί σχετικά φέτος, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά στους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος αναφέρθηκε στους αντιπάλους της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα υποστηρίζοντας ότι αν ο Έβαλντ Λίνεν αντιμετωπίσει δυσκολίες στον Ολυμπιακό, τότε θα αποχωρήσει νωρίς, ενώ μίλησε και για τον Ζ. Σίλβα, τον οποίο χαρακτήρισε ως πρότυπό του.

Είναι η δεύτερη χρονιά στην ΑΕΚ. Δέχθηκες έντονη κριτική πέρυσι. Θεωρείς ότι φέτος, πρώτα για σένα και μετά για όλα τα υπόλοιπα, είναι ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις και να καθιερωθείς στην ομάδα;

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=139722
Share on Facebook