Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Αρχισαν πάλι οι οργιώδεις νύχτες με αλκοόλ στα Μάλια


Σε τόπο οργίων μετατρέπονται τα ξημερώματα οι παραλίες στις τουριστικές περιοχές. Νεαροί τουρίστες, αφού καταναλώσουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε μπαρ, συνεχίζουν τη… διασκέδασή τους δίπλα στη θάλασσα. Εκεί σημειώνονται διάφορα έκτροπα. Για όσους ξεμένουν μέχρι...


το πρωί, ειδοποιείται η αστυνομία για να τους διώξει, ώστε να λειτουργήσουν οι διάφορες επιχειρήσεις.
Το πρόβλημα αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά χθες στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, όπου εκδικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία υπόθεση απόπειρας κλοπής σε παραλία των Μαλίων. Τα όσα περιέγραψαν μάρτυρες και κατηγορούμενοι φανερώνουν πως μέχρι το πρώτο φως της ημέρας, οι τουρίστες εκμεταλλεύονται την κάθε στιγμή για να συλλέξουν εμπειρίες και συχνά πέφτουν θύματα παράνομων πράξεων.
Απ' όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα προκύπτει ότι πάρα πολλοί μεθυσμένοι νεαροί που κάνουν τις διακοπές τους στα Μάλια περνούν τη νύχτα όχι στο ξενοδοχείο τους αλλά πάνω σε ξαπλώστρες στις παραλίες. Κατά την παραμονή τους εκεί ζευγάρια δεν διστάζουν να κάνουν έρωτα σε κοινή θέα, ενώ οι περισσότεροι εξαιτίας της μέθης δεν μπορούν ν' αντιληφθούν τους κινδύνους που υπάρχουν και πέφτουν συνήθως θύματα κλοπής.

Η ΤΟΛΜΗ


Share on Facebook