Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

«Δεν πωλούνται Τόρες και Τζέραντ»


«Ξεχάστε τον Τόρες και τον Τζέραντ» είπε ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντγκσον, σε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Και οι δύο σταρ των «κόκκινων» έχουν βρεθεί στο επίκεντρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο Χόντγκσον πάντως φρόντισε να κλείσει μια και καλή την πόρτα με τις δηλώσεις του...
«Ο Τόρες είναι παίχτης της Λίβερπουλ και θέλουμε να παραμείνει. Δεν πωλείται και δεν δεχόμαστε καμία προσφορά για αυτόν» σημείωσε ο Άγγλος προπονητής.

«Συναντήθηκα με τον Φερνάντο. Είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος και είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση. Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, για τον τραυματισμό του και του εξήγησα πόσο ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Ο προπονητής των «κόκκινων» αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Στίβεν Τζέραρντ. Τόνισε πως όπως και ο Τόρες, έτσι και ο διεθνής Άγγλος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα:

«Συναντηθήκαμε και νομίζω ότι οι συζητήσεις ήταν θετικές. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που ακούμε ότι οι παίχτες μας πολιορκούνται από άλλες ομάδες αλλά όλα αυτά είναι φήμες. Δεν υπήρξε κάποια ομάδα που να θέλει να αγοράσει τον Στίβεν γιατί δεν είναι προς πώληση. Το ξεκαθάρισα και στον ίδιο. Στηρίζω την πολιτική του κλαμπ να μην πουλάει τα μεγάλα της αστέρια. Γύρω από αυτούς τους παίχτες θα χτίσουμε τη νέα ομάδα».

theplayer.gr

Share on Facebook