Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

"Να λέγονται και τα καλά!"


"ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΑΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ- ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ- ΕΙΝΑΙ Η ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ (ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ) Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΡΕΤΡΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΑΡΟ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ (ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ) ΧΩΡΙΣ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ‘’ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΠΥΡΑΚΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ’’ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΥΕΙ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ."

ENAΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook