Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

"Θλίψη για την κατάντια του κράτους"


"Σαν υπάλληλος του ΤΤ θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για την κατάντια αυτού του κράτους.Πλέον δεν θα μείνει τίποτα όρθιο....Η τράπεζα Πειραιώς έχει την χειρότερη φήμη για το εργασιακό της περιβάλλον...ανάμεσα σε όλες τις ιδιωτικές τράπεζες.Στην αντίπερα όχθη το ΤΤ έχει βραβευτεί πολλές φορές για το εργασιακό του περιβάλλον...Επίσης το ΤΤ είναι αυτό που δάνεισε μόλις πριν λίγο καιρό τον κύριο Σάλλα....Αυτοί που πάνε να κάνουν αυτήν την αγοραπωλησία του αισχους πρέπει να ξέρουν ότι θα δικαστούν σαν εθνικοί προδότες....Το ποτήρι ξεχείλισε....προσπαθούν να μην αφήσουν ούτε μια πιθανότητα στον Έλληνα για να μπορεί να δανειστεί....Ο σάλλας και οι υπόλοιποι τραπεζίτες αν θέλουν θα έχουν την ευχέρεια να κλείνουν τη χρηματοδότηση και να στραγγαλίζουν την αγορά με το έτσι θέλω.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΣΜΕ....."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Φιλαρακο δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το εργασιακό καθεστώς της πειραιως, ή μάλλον ξέρεις αλλά είσαι τόσο βολεμενος δυ που οποιαδήποτε αλλαγή σε τρομάζει, μη τυχόν και δουλεψεις και λίγο.
Το εργασιακό περιβάλλον της Πειραιώς είναι πολύ καλό, η τράπεζα έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις συνθήκες εργασίας, ψαξτο αν θέλεις.
Μάλλον για τη euronank θα έχεις ακούσει.
Τέλος πάντων μην αγχωνεστε ιδιαίτερα, κατα πάσα πιθανότητα θα μπουν και άλλοι στο παιχνιδι και τότε θα παρακαλατε να είχε γίνει συγχώνευση με την Πειραιώς.

Α, και κάτι τελευταίο... Ότι και να γίνει στο τέλος το σίγουρο είναι ότι θα αναγκαστειτε να δουλεψετε επιτέλους, και οι συνάδελφοι σας στην ατε θα πρέπει να κόψουν και τις λαμογιες...

Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook