Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

"Σήμερα παρέλαβα στο γραμματοκιβώτιο μου τον επισυναπτόμενο φάκελο"


"Σήμερα παρέλαβα στο γραμματοκιβώτιο μου τον επισυναπτόμενο φάκελο που έχει επάνω τα προσωπικά μου στοιχεία Όνομα - Επίθετο - Οδό - Αριθμό - Περιοχή - Ταχυδρομικό κώδικα απο άγνωστο σε εμένα αποστολέα...Πολύ θα ήθελα να μάθω πως αυτά τα προσωπικά μου στοιχεία βρέθηκαν σε κατοχή άγνωστου σε εμένα και έγινε επεξεργασία και χρήση τους χωρίς εγώ να έχω ερωτηθεί και χωρίς να έχει ζητηθεί η άδεια μου

Βεβαια έκανα μια ωραία επιστολή στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς αυτό είναι απαγορευμένο και ανήκει στην κατηγορία των Spam Μηνυμάτων."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Μου φαίνεται ότι μερικοί τόχουν παραχέσει με τα προσωπικά δεδομένα. Αμαν πια, δεν σουστειλαν βόμβα!!

1) Τα προσωπικά δεδομένα ΔΕΝ προστατεύονται. Τα "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα" προστατεύονται. Ούτε το ονοματεπώνυμο σου, ούτε η διεύθυνσή σου ειναι "ευαισθητα"

2) Οταν έχεις γραμματοκιβώτιο, το έχεις για να σου στέλνει γράμμα ΟΠΟΙΟΣ θέλει! και όχι όποιος ΘΕΛΕΙΣ εσύ να σου στέλνει! Αλλο είναι το spam και άλλο το direct mail που διδάσκεται σε όλες τις σχολές και όλα τα σεμινάρια σαν μέθοδος προσέγγισης νέων πελατών.

3) Που να τα βρήκαν αραγε; Σκέφτηκες ότι μπορεί απλά να κοίταξαν στον τηλεφωνικό κατάλογο; Μπορεί να είχαν το τηλέφωνό σου και να βρήκαν από τον ΟΤΕ την διεύθυνσή σου;

4) Τελικά που είναι το πρόβλημα; Αυτοί ξοδεύουν 2-3 Ευρά ανα αποστολή και εσύ 10 δευτερόλεπτα όσα θέλει να το πετάξεις! Σιγά τα ωά!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook