Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"Πνιγμός Λιβάνιου στην Πάφο"


"65χρονος Λιβάνιος πνίγηκε γύρω στο μεσημέρι σε θαλάσσια περιοχή στους Τάφους των Βασιλέων στην Πάφο. Παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα και παρά τις προσπάθειες των λουομένων δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από το νερό.
Να σημειωθεί ότι, η συγκεκριμένη παραλία δεν ενδείκνυται για κολύμπι αφού είναι επικίνδυνη, με αποτέλεσμα να χάνονται κάθε χρόνο ανθρώπινες ζωές.
Ο άτυχος άνδρας, ο Αμπνταλμάχ Πασπόντ...


που βρίσκονταν στην Πάφο για διακοπές, είχε πάει για κολύμπι με την σύζυγο του σε παραλία η οποία θεωρείτε άκρως επικίνδυνη, αφού καθημερινά επικρατεί θαλασσοταραχή και σχηματίζονται θαλάσσια ρεύματα.
Αγνοώντας προφανώς τις κόκκινες σημαίες που είναι ανηρτημένες στην παραλία και απαγορεύουν το κολύμπι αλλά και τις προειδοποιητικές πινακίδες, μπήκε στην θάλασσα, παρασύρθηκε από τα ρεύματα και λίγο αργότερα επήλθε το μοιραίο.
Η σορός του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι επικαθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.
Η αστυνομία καλεί τις Αρχές να λάβουν περαιτέρω μέτρα στην συγκεκριμένη παραλία, διότι κάθε χρόνο χάνονται ανθρώπινες ζωές.
Αυτόπτης μάρτυρας και γνώστης της περιοχής τόνισε ότι, πρέπει να τοποθετηθεί ναυαγοσώστης στην περιοχή, για να δίδει συμβουλές στους λουόμενους.
Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν πνιγεί στην συγκεκριμένη παραλία πέραν των επτά ατόμων."
------------------------------------------------------------------------------
"ΛΙΒΑΝΙΟΣ? ΟΧΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΣ?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://filoksenos.blogspot.com/2010/07/blog-post_17.html
Share on Facebook