Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

"Τι θα γίνει με τη σήμανση των δρόμων στην Περαια Θεσσαλονίκης;"


"Επιτέλους κάποιοι στην Περαια θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί καθε βδομάδα αλλάζει η σήμανση σε μεγάλους (κεντρικούς) δρόμους. Καθε μέρα ξυπναμε και βλέπουμε και ένα "Stop" να αλλάζει πλευρά στον δρόμο. Και όχι μόνο μπερδεύει τους οδηγούς αλλά είναι και επικυνδυνο με τον τροπο που τα τοποθετούν. Συγκεκριμένα στις οδούς Φιλίππου και Ανθεων τοποθέτησαν πινακίδες "stop" δίνοντας προτεραιότητα στην Φιλίππου επειδή προφανώς κατεβαίνει το λεωφορείο...
Από την άλλη η Ανθρων ένας εξίσου μεγάλος δρόμος ο οποίος ενω "θεωρητικά" έχει προτεραιότητα ξαφνικά αλλάζει και πρέπει να σταματήσει (αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι η Ανθεων αν και δρόμος με νησίδα ΔΕΝ έχει προτεραιότητα σε όλο το μήκος του και ισχύει η προτεραιότητα από δεξιά μιας και ο δήμαρχος έχει "παραλήψει" να τοποθέτηση την ανάλογη σήμανση στα "ανθυπο-υπο-στενα" [σ.σ. μικρά] που τυχαίνει να διασταυρώνονται με τον δρόμο αυτό).

Η ανοργανοσια και η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Βάλτε φανάρια στη διασταύρωση και "stop" στα στενακια. Και μην αλλαζεται καθε μέρα την σήμανση. Θα σκτωσετε κανέναν άνθρωπο. Άχρηστοι νέο-χωριάτες."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook