Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Αγγέλου: "Ήμουν απλά συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή"


ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Ο Γ. Αγγέλου, ο πρώην διευθυντής του γραφείου του Κ. Καραμανλή, υποστήριξε και ενώπιον της δικαιοσύνης ότι ήταν συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πως τον ενέπλεξαν στην υπόθεση προκειμένου να εμπλέξουν τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή. Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για......για την τέλεια διάλυση της Ν.Δ.

Δηλαδή υποστηρίζει ο Αγγέλου ότι ήταν συνεργάτης του Καραμανλή και προσπαθούν να τον μπλέξουν με την υπόθεση του Βατοπεδίου για να πλήξουν τον Καραμανλή, όμως αυτοί που φαίνεται να θέλουν να τον μπλέξουν είναι ο Δούκας και η Μαντέλη, που και οι δύο ήταν μέλη της Ν.Δ.

Ο Αγγέλου στην κατάθεση του διαψεύδει τον Δούκα που είχε δηλώσει στην Εξεταστική Επιτροπή ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία του είχε ζητήσει να εξετάσει κατά προτεραιότητα το θέμα των ανταλλαγών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως… «δεν θυμάται καλά».

Στην Προανακριτική έφτασαν έγγραφα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που αφορούν στις επιχειρήσεις Πάπιστα, ενώ το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε αίτημα για κλήτευση του ιδιοκτήτη της τράπεζας MARFIN Ανδρέα Βγενόπουλου, με αφορμή τα δημοσιεύματα για τα δάνεια που χορήγησε στη Μονή Βατοπεδίου.

Όσο για το ποσό των 400.000 χιλιάδων και τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν στον Αγγέλου από το δικαστήριο, τι περιμένουν να γίνει μετά την τροπή που πήρε το θέμα με τον Ν. Ζαγοριανό, επειδή δεν επέβαλε περιοριστικούς όρους στο Χριστοφοράκο.


Μερικές φορές λένε να προσέχουμε τι ευχόμαστε...


Share on Facebook