Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Μαρία Κορινθίου Πρόβα νυφικού


Ενάμιση μήνα πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσί ωσης με τον αγαπημένο της, Γιάννη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου επισκέφθηκε το ατελιέ της Έλενας Βορρέα στο Κολωνάκι για την πρόβα του νυφικού της.

Η Μαρία εμπιστεύεται απόλυτα τη σχεδιάστρια, μια και ήθελε το νυφικό της να είναι αέρινο και ρομαντικό. Εξάλλου, στο ίδιο στιλ θα είναι και η ...
γαμήλια τελετή. «Το αρχικό σχέδιο ήταν ο γάμος να γίνει την ίδια μέρα με τη βάφτιση της μικρής Ισμήνης, αλλά δεν προλάβαιναν να προετοιμαστούν όπως ήθελαν. Έτσι, το Μυστήριο, όπως αποκα λύφθηκε και από τη δημοσίευση της αναγγελίας στην εφημερίδα "Το Βήμα", θα γίνει τελικά στις 12 Σεπτεμβρίου στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμέ νους» περιγράφει φίλος του ζευγαριού.

Η Μαρία, όπως ακριβώς και στη βάφτιση της κορούλας της, έχει επιμεληθεί μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια από τις μπομπονιέ ρες μέχρι και τα προσκλητήρια. Μετά τον γάμο το ζευγάρι σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στην Ανάβυσσο, αφού η μικρή Ισμήνη λατρεύει τη θάλασσα, όπως και οι γονείς της.

www.yupi.grShare on Facebook