Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Πέτρος Κωστόπουλος: αν ήμουν κανάλι δεν θα άφηνα την Τατιάνα

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΕΤΡΟ!O Πέτρος Κωστόπουλος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του στην «Real Life» της Κυριακής: «Το τι βγαίνει σε ένα περιοδικό ή σε μια εφημερίδα δεν είναι αποτέλεσμα φιλικών ή άλλων σχέσεων. Κι αν αυτό συμβαίνει, είναι κακό. Αν οι φωτογραφίες δεν έβγαιναν στο Ok, θα έβγαιναν στο Hello, στη Real ή στο Θέμα. Ποιος είμαι; Ο Στάλιν να βγάλω τη μούρη του Τρότσκι από τις ...
φωτογραφίες. Και μάλιστα, από δημόσιο χώρο; και που όλοι οι κάλλιστοι φίλοι της Ελένης έτρεξαν να τις κλέψουν και να τις αναδημοσιεύσουν, προφανώς γιατί τις είχε βγάλει ο κουμπάρος και όχι για να πουλήσουν, βεβαίως βεβαίως. Η υποκρισία έχει και όρια».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει ότι δεν ενημερωσε την Μενεγάκη για τις φωτογραφίες που θα δημοσίευε : «Με την Ελένη δεν είχαμε ποτέ καμιά ιδιαίτερη σχέση, να μου λέει τι θα γράψω για εκείνη ή να μου δώσει εμένα κάτι παραπάνω. Ήταν επαγγελματίας και κανόνιζε κάθε χρόνο να δώσει σε όλους εξώφυλλα. Δεν την είχα εργολαβία».

«Και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έφυγαν μόνοι τους. Τους άλλους μπορεί να τους τελείωσε αυτή αλλά οι δικοί μου έφυγαν αυτοβούλως».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει ότι τη νέα σεζόν θα κάνει ένα τοκ σόου. Υποστηρίζει ότι στο Greek Ιdol κανένας από τους καυγάδες που είδαμε στην τηλεόραση δεν ήταν στημένος.
Τέλος,υποστηρίζει ότι αν ήταν κανάλι, δεν θα άφηνε την Τατιάνα, αφού «μπορεί να κάνει 10 διαφορετικές εκπομπές και έχει άνεση στο γυαλί».


http://tvnea.blogspot.com/Share on Facebook