Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Εξηγήσεις για Τζιμπούρ


Διευκρινήσεις για το σφράγισμα της επιταγής για τον Ράφικ Τζιμπούρ είχαμε από την ΠΑΕ Πανιώνιο, βγάζοντας στην δημοσιότητα την επιστολή του Γιώργου Κιντή και την απάντηση του Σταύρου Αδαμίδη...



...Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, ο πρόεδρος, Γιώργος Κιντής, στις 10 Ιουνίου, είχε ενημερώσει εγγράφως τον ομόλογό του της Ένωσης, για την πληρωμή της επιταγής.

«Επειδή τόσα ακούγονται για τις σχέσεις μας, καταλαβαίνεις ότι στο θέμα των επιταγών για τις μεταγραφές η μόνη λύση είναι να πληρωθούν στην ώρα τους. Πρέπει να είμαστε απολύτως τυπικοί. Αλλιώς θα ξεκινήσει ένα σίριαλ στις εφημερίδες από το οποίο και πάλι ο μόνος χαμένος θα είμαι εγώ και ο Πανιώνιος. Σε παρακαλώ να το φροντίσεις. Aλλιώς δε θα έχω άλλη επιλογή από το να σφραγίσω την επιταγή», ανέφερε η επιστολή Κιντή.

Η απάντηση από τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε έναν μήνα αργότερα, με τον Σταύρο Αδαμίδη να απαντάει εγγράφως στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, αναφέροντας: «Εγώ δεν σου ζήτησα ποτέ να μην την καταθέσετε και μου το είχες ξεκαθαρίσει έτσι ή αλλιώς. Θα καλυφθεί σύντομα».

http://www.sportnet.gr/


Share on Facebook