Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Υπάρχει και Θεία δικαιοσύνη - Το σκάνδαλο με τα εικονικά τιμολόγια παραμένει στο σκοτάδι, ένας εφοριακός αυτοκτόνησε...ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ

ΑΘΩΏΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ "ΑΔΙΚΑ"Και καθόμαστε και σκεφτόμαστε αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο. Ο άνθρωπος εμπλέκεται σε μεγάλο σκάνδαλο εικονικών τιμολογίων και αντί να ασκηθεί δίωξη σε αυτόν ή τους ελεγκτές(δεν γίνεται να έχουν δίκιο και οι δύο πλευρές) επιτρέπουν να σέρνεται μια υπόθεση επί 7 ολόκληρα χρόνια!
Αν ήταν κάποιος άλλος θα τον είχε ξετινάξει όλο το σύστημα σας. Έχει αυτοκτονήσει ένας εφοριακός που εμπλέκεται στην υπόθεση και ΔΕΝ κλήθηκε να καταθέσει από τον Β.Ιωαννίδη.

Δεν την θέλουμε την δικαιοσύνη σας που είναι μέρος του σάπιου συστήματος. Ο εφοριακός που έφυγε από την ζωή έπρεπε να είχε κληθεί εδώ και χρόνια και αν ο... εισαγγελέας έβλεπε κάποιο πρόβλημα να τον έστελνε σε κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατρο.

Αντ'αυτού όμως χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί αλλά με μοναδικό μέχρι τώρα στοιχείο ότι ο άνθρωπος εμπλεκόταν σε ένα σκάνδαλο που η δικαιοσύνη ακόμα διερευνά με το πάσο της.

ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ. Για όλες τις κωλυσιεργίες σας υπάρχει και θεία δικαιοσύνη.

Υπάρχει κατάθεση του που ο ίδιος ομολογεί την εικονικότητα των τιμολογίων και μετά αναιρεί (την κατάθεση).
Απλά για να ξέρει ο κόσμος πως δικάζεται και από ποια συστήματα.

Σήμερα αυτός ο άνθρωπος τολμά να βρίζει τον Σωκράτη Γκιόλια!

Share on Facebook