Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"Φταιει ο κόσμος ή η κρίση που κλείνουν τα μαγαζιά"


"Αγαπητοί καταναλωτές, περνώντας μπροστά από τα μαγαζιά σήμερα διαπίστωσα κάτι, πολλά από αυτά κάνουν εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 70%, που σημαίνει ότι κάτι που θα το αγοράζαμε μέχρι χτες με 100€ σήμερα το παίρνουμε με 30€...Ερώτηση πρώτη τώρα δηλαδή που το δίνουν 30€ δεν βγάζουν κέρδος ; μπα δεν νομίζω κάτι βγάζουν, αρά μέχρι χτες μας έκλεβαν 70€ από την υπερτίμηση του προϊόντος που μας πουλάνε σήμερα ΣΩΣΤΟΣ;

Ερώτηση δεύτερη φταιει ο κόσμος ή η κρίση που κλείνουν τα μαγαζιά.

Ερώτηση τρίτη δεν πρέπει να τους τιμωρήσουμε; Με το να μην ψωνίσουμε.

Και τέλος μην ακούσω την καραμέλα ότι αν δεν ψωνίσουμε θα κλείσουν τα μαγαζιά και θα μείνουν άνεργοι στον δρόμο, γιατί θα σας πω τούτο, ποιος μπορεί να μου πει αν είναι πιο φυσιολογικό να αφήσω να με κλέβουν απλά για να έχουν δουλεία κάποιοι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Για τον φίλο που λέει ότι τα μαγαζιά βαζουν 70% έκπτωση άρα τον υπόλοιπο καιρό κλέβουν, θα πρέπει να ξέρει οτι αυτή η έκπτωση γίνεται γιατί η εποχή τελειώνει και προκειμένου να του μείνουν Στοκ για την επόμενη χρονια προτιμάει να τα δώσει ακόμα και κάτω από την αξία αγοράς τους μόνο και μόνο για να φύγουν. Ας μην γράφουμε λοιπόν βλακείες χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα επο του θέματος..."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------


"Μην ξεχνάμε οτι όλα πάνε προς τα πάνω και τα έξοδα είναι πολλά. Λέγονται ενοικίο, ΤΕΒΕ μεροκάματα, ρεύμα κλπ. Οταν ανεβάζεις το ΦΠΑ την πληρώνουν όλοι. Και φταίνε αυτοί που ανέβασαν το ΦΠΑ. Αυτοί είναι οι κλέφτες."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook