Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

"Δεν ήταν ο Δάντης ο άνδρας της ζωής μου"


Σε συνέντευξη σε κυπριακό περιοδικό Down Town η Φλώρα Θεοδώρου μιλάει και σχολιάζει όλα όσα έγιναν το τελευταίο καιρό με το πολυσυζητημένο διαζύγιο της με το Χρήστο Δάντη. Για την τεράστια έκταση-δημοσιότητα που πήρε το διαζύγιο της με το Χρήστο Δάντη: Προσπάθησα με νύχια και με δόντια όλο αυτό να το κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρώτα για την οικογένεια μου και ...μετά για μένα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν ήταν στο χέρι μου. Όταν όμως ο ένας από τους δυο αποφασίζει να το δημοσιοποιήσει μπαίνω κι εγώ στην διαδικασία να παίξω αυτό το παιχνίδι. Νιώθω ότι είναι ένα άσχημο σήριαλ στο οποίο αναγκάζομαι να πρωταγωνιστήσω.
Για το εάν μπήκε στην διαδικασία να μιλήσει με το Χρήστο και να τα βρουν μεταξύ τους: Το έχω κάνει. Και αυτό. Πριν ακόμη ο Χρήστος αλλάξει δικηγόρο. Του ζήτησα να βρεθούμε οι δυό μας για να συζητήσουμε και πιθανόν να λύσουμε τις μεταξύ μας οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς κανένα δικηγόρο ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο, αλλά δεν δέχτηκε. Ήταν κάθετος και δεν μου άφησε κανένα περιθώριο.
Για το αν μετάνιωσε για αυτό το γάμο; Δεν αφορίζω ποτέ τίποτα. Ειδικά ανθρώπους. Με τον Χρήστο ζήσαμε έξι χρόνια. Δεν θα μου άρεσε να βγω και να ακυρώσω τον πρώην σύντροφο μου. Ότι κι αν έχει γίνει
Για το θέμα που προέκυψε με το σπίτι: Έχει βγει προς τα έξω ότι θέλω να κρατήσω το σπίτι. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν το θέλω. Δεν θα έμενα ποτέ στο σπίτι κάποιου που το πληρώνει εκείνος. Δεν θα καταδεχόμουν κάτι τέτοιο. Όπως ούτε οι γονείς μου. Η αντιπαλότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή – που και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί προέκυψε- είναι ότι θέλω να εξασφαλίσω ένα μέρος του ποσού που έχει δοθεί από την οικογένεια μου για το σπίτι και άλλες υποχρεώσεις που είχε ο εν διαστάσει σύζυγος μου.
Για το τρίτο πρόσωπο: Άρχισα να έχω υποψίες ότι πιθανόν να υπήρχε τρίτο πρόσωπο, όταν μετά το γάμο μας τον Φεβρουάριο του 2008, έφυγε από το σπίτι. Εκείνος όμως το διέψευσε.
Για το εάν ο Δάντης ήταν ο άντρας της ζωής της: Αν ήταν ο άντρας της ζωής μου δεν θα υπήρχε αυτή τη στιγμή το διαζύγιο και αυτή η διαμάχη και μάλιστα δημόσια, γεγονός που με λυπεί πάρα πολύ. Πραγματικά, θέλω να ζητήσω συγνώμη, δημοσίως πια, στους γονείς μου γι` αυτή την άσχημη περίοδο που περνούν.
Για το πώς ένιωσε όταν έμαθε πως ο Χρήστος Δάντης θα γίνει πατέρας: Να σου πω την αλήθεια; Ένιωσα πως πέφτει μια κουρτίνα μπροστά μου. Ένα κενό…
Για το εάν αυτή ξανάφτιαξε την ζωή της: Όχι, αλλά ελπίζω να ερωτευτώ σύντομα. Θα το ήθελα πάρα πολύ


Share on Facebook