Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"Νέα λαμογια στον ΟΕΚ"


"Η πρόεδρος στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας κα Κωτίδου έχει ορίσει προφορικά διευθυντή για το γραφείο της. Δεν κάνει πράξη προέδρου για τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου γιατί...


ο κ.Αντωνάκος πληρώνεται από την Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε. εδώ και πολλά χρόνια με μισθό 5.000 ευρώ και αν τον τοποθετούσε στον ΟΕΚ θα έπρεπε να ανακαλέσει την απόσπαση του και να πληρωθεί από τον ΟΕΚ μισθό αντίστοιχο με άλλο προϊστάμένο και διευθυντή έως 1.500 ευρώ. Με αυτό τον τρόπο ο εν λόγω κύριος απέφυγε τις περικοπές που υπέστησαν οι άλλοι υπάλληλοι και βρέθηκε να περικόπτει αντικείμενα έργολαβιών του ΟΕΚ καθιστώντας αδικαιολόγητα δύσκολη τη ζωή των μηχανικών του ΟΕΚ και των εργολάβων."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------------------------

"ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΕΚ . ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΠΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΕ "ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΕΚ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ,-ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ- ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΟΕΚ , ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook