Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"Πρώτα θα καούν όλα και μετά θα γίνει κάτι"


"Το "αποτυχημένο" συστημα δασοπυρόσβεσης ΠΑΣΟΚ που "εφτιαξε" ο αθ...ς τεως υπουργός Τζουμάκας!!θα αλλάξει όταν καούν και οι τελευταίες πευκοβελόνες!!! φαίνεται καποιοι ωφελούνται από τις καταστροφές!!! και ειδικά τις...
καταστροφές των Δασών!! στην Ελλάδα πλέον εκεί που κάηκε ένα δάσος σίγουρα δεν "φυτρώνει" πάλι δάσος!!! η αν ξαναγίνει καταλαμβάνει σημαντικά μικρότερη έκταση!!! Πέρασε και η ΝΔ από την διακυβέρνηση της χώρας, η οποία είχε επισηÎ! �άνει το "λάθος" αλλά τελικά "λυγισε" και αυτή από τσα "ωφέλη" Τώρα πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε και τις τελευταίες πευκοβελόνες να καίγονται!! Η Υπ. Περιβάλλοντος δεν φαίνεται να μπορεί να τα βάλει με τα "θεριά" Αντίο λοιπόν Ελληνικό Δασος!!θα σε θυμόμαστε μέσα από παλιές φωτογραφίες!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Κάθε καλοκαίρι τα ίδια έλεος πια με τις φωτιές ας κάνουμε κάτι εμεισ
αφού τα κόμματα αδυνατούν να τις εξαφανίσουν!Σταματήστε πια ανεγκέφαλοι καταπατητές να καιτε τα δάση να δω που θα βρίσκουμε οξυγόνο από τα αυθαίρετα σας;όπως λέει και η καλή μου φίλη Φανή στο τέλος δεν θα υπάρχει κλαδί να κρεμαστεις στην προκειμένη περίπτωση θέλουν κρεμασμα όλοι οι ανεγκέφαλοι εμπρηστές κ πολιτικοί."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook