Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

"Έλεος πια με τον ΗΣΑΠ."


Από Δευτέρα 26/7 κλείνουν το τμήμα Αττική - Μοναστηράκι για αρκετούς μήνες από οτι λέγεται.
Για όλους τους σταθμούς πλην του σταθμού ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Η μετακίνηση από και προς τον σταθμό αυτόν θα γίνεται με την ευθύνη των επιβατών. Δεν θα βάλουν λεωφορείο όπως σε άλλες περιπτώσεις διακοπής της γραμμής!!!
Και το καλύτερο είναι ότι το λεωφορείο...
το πληρώνουμε εκ νέου! Κάποιος όπως εγώ που έχει μηνιαία κάρτα μόνο για τον ΗΣΑΠ πρέπει να βγάλει εκ νέου εισιτήριο για αυτή τη διαδρομή!!!
Πρέπει δηλαδή για να φτάσουμε στη δουλειά μας να βρούμε εμείς από που θα πάρουμε το λεωφορείο και ποιο λεωφορείο, και να το πληρώσουμε επιπλέον.
Πως ακριβώς το σκεφτήκανε αυτο????"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------

Αναφορικά με την ανάρτηση του/της φίλου/ης για τον ΗΣΑΠ, στις 3:40 μ.μ. και με τίτλο «Έλεος πια με τον ΗΣΑΠ», θα ήθελα να εκφράσω τα ακόλουθα:

Αρχικά, κατοικώ στο Μοσχάτο κι εργάζομαι στην Κηφισιά, το οποίο σημαίνει πως συμπάσχω και κατανοώ πλήρως την αγανάκτηση που εκφράζεται. Χρησιμοποιώ χρόνια τώρα τον ηλεκτρικό, καθημερινά. Η ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί, όλο αυτό το διάστημα των έργων, είναι πραγματικά ανεκδιήγητη. Εγώ, προσωπικά, τον τελευταίο μήνα προτιμώ να πληρώνω τις βενζίνες, παρά να εξουθενώνομαι απ' τις μεταφορές με το τρένο. Όμως! Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα έχει καταθέσει στην άποψή του. Δεν γνωρίζω το ακριβές χρονικό διάστημα που το εν λόγω τμήμα θα παραμείνει εκτός λειτουργίας, αλλά το κοινό θα εξυπηρετείτε με το μετρό, σαφέστατα με το ίδιο εισητήριο. Χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι η ταλαιπωρία θα είναι λιγότερη. Παρακάτω , σας επισυνάπτω το χθεσινό Δελτίο Τύπου του ΗΣΑΠ, όπως έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα.

Ευχαριστώ πολύ!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 26.7.2010

21/7/2010
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 26.7.2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της 26.7.2010

Η ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό οτι λόγω εργασιων ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής απο Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010 θα παραμείνει κλειστό το τμήμα:
ΑΤΤΙΚΗ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με τη γραμμή 2 και 3 του ΜΕΤΡΟ
(ΑΤΤΙΚΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ).

Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού 210-3293000 begin_of_the_skype_highlighting 210-3293000 end_of_the_skype_highlighting κάθε μέρα.

Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού μας κοινού.

Για την Α.Ε ΗΣΑΠShare on Facebook