Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Η απόλυτη κατάντια του λιμανιού της Κω


Οι συνθήκες που επικρατούν στους χώρους του λιμανιού της Κω , είναι τριτοκοσμικές και η εικόνα που αντικρίζουν οι χιλιάδες επισκέπτες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απαράδεκτη. Οι επιβάτες, που καρτερούν την άφιξη του πλοίου, περιμένουν κάτω από τον καυτό ήλιο ή το δυνατό αέρα και τη βροχή, γιατί χώρος αναμονής δεν υπάρχει.

Μια απίστευτη κατάσταση και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και ο πρόεδρος του, ο Δήμαρχος της Κω (ως υπεύθυνοι) εδώ και τρία χρόνια δε δίνουν λύση γιατί όσο και αν φαίνεται αστείο θέλουν να μωρήσουν σύσσωμη την αντιπολίτευση επειδή τους επεσήμαναν τι πρέπει να προσέξουν για την κατασκευή του χώρου αναμονής.Η Δημοτική αρχή είναι υπόλογη για την εικόνα αυτή....


που δυσφημεί το νησί μας και αποτρέπει επισκέπτες, τη στιγμή που αγωνίζεται να έχει τουριστική κίνηση όλες τις εποχές. Παρόλο που η απαράδεκτη αυτή κατάσταση έχει τροφοδοτήσει συζητήσεις, καβγάδες,δικαιολογίες που προκαλούν την κοινή λογική, το πρόβλημα θα παραμένει άλυτο όσο οι άνθρωποι αυτού του νησιού ενωμένοι δεν γίνουμε πιο μαχητικοί, απαιτητικοί και διεκδικητικοί από το δήμο της Κω και από την κεντρική εξουσία. Κύριοι Υπουργοί Πολιτισμού και Τουρισμού, επιδείξτε κοινωνική ευαισθησία και επιληφθείτε του θέματος, γιατί ούτε οι Κώοι ούτε οι επισκέπτες του νησιού μας είμαστε πολίτες Δεύτερης Κατηγορίας.


www.filoianthropinispolis.blogspot.com

Share on Facebook