Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Πρόβλημα με ΟΑΚΑ


Το Δ.Σ. των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων απέρριψε την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με απευθείας ανάθεση γεγονός που δημιούργησε δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός......Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου δεν είναι καθόλου καλή και τα προβλήματα που είχαν προσωρινά καλυφθεί προσωρινά με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα τον Ιανούαριο ξαναβγήκαν στην επιφάνεια.

Τότε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε προειδοποίησει τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ ότι εκείνη η λύση ήταν προσωρινή και πως απαιτείτο από την αρχή ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να πάρει την εικόνα που πρέπει. Κάτι που όμως δεν έγινε μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσων του Τριφυλλιού και της ΑΕΚ.

Έτσι, λοιπόν, φθάσαμε στην τωρινή κατάσταση. Η διοίκηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έχει αντιληφθεί, πλέον, την σπουδαιότητα του προβλήματος, αλλά ο τρόπος επίλυσης που επιλέγει προκαλεί την έντοση δυσαρέσκεια του Τριφυλλιού.

Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ απέρριψε ομόφωνα την πρόταση για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με απευθείας ανάθεση και σκοπεύει να πραγματοποιήσει διαγωνισμό. Κάτι, που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, είναι εξαιρετικά χρονοβόρο.

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν άκουσαν και με ιδιαίτερη χαρά την είδηση αυτή και από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Οι πράσινοι έχουν προγραμματίσει για τις 22 Αυγούστου φιλικό με την Τζένοα στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί για το συγκεκριμένο ματς.

http://prasinanea.gr

Share on Facebook