Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

"Κρυφές...σχέσεις διασήμων."


"Κάνω δεξί κλικ και η σελίδα αρχίζει να φορτώνει γρήγορα. Αμέσως την προσοχή μου τραβάει ένας Αρναούτογλου να κλείνει το μάτι σε έναν Βουτσά με μια έκφραση γεμάτη απορία.
Συνεχίζω και λίγο παρακάτω αντικρίζω έναν Ζαννίνο, να προκαλεί σε βαθμό τρέλας έναν άκρως ταλαιπωρημένο...


Γιώργο Τράγκα.

Φυσικά δεν μιλάμε για την πραγματικότητα αλλά για το αφιέρωμα της Σεμίνας Διγενή με τίτλο ‘Αν οι τηλεσταρ έπαιζαν σ’ελληνική ταινία’

Η ιδέα αυτή μου φάνηκε τόσο ελκυστική, που αποφάσισα να ψάξω να βρω και εγώ με τη σειρά μου, ποιοι διάσημοι Έλληνες του σήμερα θα μπορούσαν να μοιάζουν με αντίστοιχους του εξωτερικού.Πρώτη πρώτη στο μυαλό μου η κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά και τα λαμπερά μάτια που επέστρεψε δυναμικά φέτος το καλοκαίρι στους δέκτες μας , η Ράνια Θρασκία , της οποίας η ομοιότητα (τουλάχιστον εμφανισιακά ) με την τραγουδίστρια Jessica Simpson είναι μεγάλη.

Μετά πάμε στην Δούκισσα Νομικού της οποία η μεθυστική ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα άνετα μπορούν να συγκριθούν με την διάσημη ηθοποιό Jessica Alba , η οποία μάλιστα έχει ψηφιστεί και ως μία από τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη.Λίγες είναι οι γυναίκες που αν και λατρεύονται από χιλιάδες θαυμαστές όχι μόνο για την φωνή τους αλλά και για τις καμπύλες τους , δεν έχουν υιοθετήσει συμπεριφορά ντίβας. Μία από αυτές είναι και η Λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez η οποία το έκανε και τραγούδι (Jenny from the block). Δεν θα ήταν δίκαιο να βάλουμε και εμείς την πληθωρική Έλενα Παπαρίζου στην θέση της?Λίγο η φωνή που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια παραμένει η ίδια , λίγο η ίδια ‘κουστουμάτη’ γοητεία , λίγο και η ίδια ποσότητα μπριγιαντίνης στα μαλλιά και η σύγκριση του Τόλη Βοσκόπουλου με τον κύριο που μας κάνει να τραγουδάμε “Sexbomb Sexbomb you’re my sexbomb” Tom Jones , είναι αναπόφευκτη!


Τέλος η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να μην αποτελεί και πιστό κλώνο της όμορφης ηθοποιού Kate Hudson αλλά αναμφισβήτητο γεγονός είναι πως και οι δύο κρύβουν μια αφέλεια που τις κάνει χαριτωμένες μπροστά στον τηλεοπτικό φακό."
http://mediasoup.gr
Share on Facebook