Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

"Καταγγελία για γιατρό του ΤΕΒΕ στην Πάτρα"


"θα ήθελα να καταγγείλω μία δερματολόγο στην Πάτρα, την κ. Γ. Μ., που έχει το ιατρείο της στη πλ. Γεωργίου και είναι συμβεβλημένη στο ΟΑΕΕ (στο ΤΕΒΕ δηλαδή).

Δέχεται στο ιατρείο της κάθε ημέρα 9.00-13.00 το πρωί, όπως γράφει και στο βιβλιάριο υγείας που έχω σαν ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ.

Πήγα λοιπόν χθες 20.07.2010 στο ιατρείο της και δεν ήταν εκεί, ούτε είχε αφήσει σημείωμα. Πήρα ...
τηλ. και στον τηλεφωνητή έδινε το κινητό της τηλεφωνο. Την παίρνω στο κινητό την ρωτάω "δέχεστε το απόγευμα;". "Ασφαλώς" μου απαντάει και κλείνουμε ραντεβού.

Με δέχεται στο ιατρείο της το απόγευμα με καθυστέρηση και ενώ ΒΛΕΠΕΙ ότι έχω βιβλιάριο του ΟΑΕΕ, αφού το ΑΦΗΣΑ στο γραφείο της που έκατσα να της εξηγήσω τι έχω με το δέρμα μου, με πάει για εξέταση. Μου λέει για αλοιφές, θεραπεία κτλ και όταν πάω να μου γράψει το συνταγολόγιο τότε δήθεν κατάλαβε ότι είμαι στο ΤΕΒΕ. Και μου λέει "δωρεάν εξέταση για τους ασφαλισμένους κάνω το πρωί, τώρα πρέπει να σας χρεώσω επίσκεψη. Δεν ήξερα ότι είστε στο ΤΕΒΕ". Και χρεώνει επίσκεψη 50 €!! Και έπρεπε να τα πληρώσω.

Και ρωτώ:γιατί πληρώνω 441 € το δίμηνο στον ΟΑΕΕ;; Για να έχω περίθαλψη...................... Της συγκεκριμένης κυρίας, που μόνο την τσέπη της κοιτάει και δεν σεβάστηκε το ότι πληρώνω για την περίθαλψή μου, θα της κάνω καταγγελία εγγράφως στον ΟΑΕΕ.

Το νού σας όλοι με τέτοιους επιτήδιους!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook