Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Αντώνης Βαρδής «Χειρότερη εμπειρία από το Fame Story δεν μου έχει τύχει»


«Θα ήταν ψέμματα να σου πω ότι δεν θα με στεναχωρήσει αν δω μια κριτική με διάθεση να με θάψει. Από την άλλη, ευτυχώς, δεν έχω ξεγελαστεί από κριτικές που ήταν καλύτερες από ό,τι έπρεπε...
«Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι σπουδαίο».

«Συμβιβασμούς έχω κάνει πολλούς, για να μπω στο χώρο που ήθελα ήταν απαραίτητο. Δεν με πίεσε κανείς, αλλά μου είπαν ότι κάνω δύσκολα τραγούδια. Εγώ ήθελα να μπω στο χώρο, οπότε αναγκάστηκα να ρίξω λίγο νερό στο... νερό μου, γιατί δεν πίνω κρασί, και άρχισα να γράφω λίγο πιο εμπορικά τραγούδια».

«Ποτέ δεν ξεφτιλίστηκα, απλά ίσως κάποιες φορές να έχασα λίγο το δρόμο μου, έχασα το όνειρο ότι θα κάνω πράγματα και θα μείνω στην ιστορία, ότι θα αλλάξω τον κόσμο».

«Χειρότερη εμπειρία από το Fame Story δεν μου έχει τύχει. Δεν έφταιγε η παραγωγή, έφταιγα εγώ που δεν ενημερώθηκα».

«Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ ακρόαση όπως άλλοι καλλιτέχνες, ντρέπομαι. Τι να πω στα παιδιά, ότι δεν κάνουν; Δεν μπορώ να το πω αυτό στα μούτρα κάποιου και να του κόψω τα φτερά, γινόταν ένας πόλεμος μέσα μου».

«Από τα χιλιάδες άτομα που έχουν πάει σε ριάλιτι, να είναι δέκα τα αναγνωρίσιμα σήμερα; Και να υπάρχουν τρία τέσσερα που να έχουν βγάλει και κάποια χρήματα; Είναι λαχείο».

«Το να κάνεις καριέρα μέσω ενός ριάλιτι θέλει προσοχή. Μπαίνεις από το παράθυρο, όχι από την πόρτα».

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί πέτυχα να γράψω κάποια απλά τραγούδια που μετά από 25 χρόνια ο κόσμος τα αγαπάει και τα θυμάται».

«Δεν μετανιώνω για τίποτα».

http://www.yupi.gr
Share on Facebook