Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

"Σχετικά με την ασυδοσία των F/B Πέραμα-Σαλαμίνα, με τις ευλογίες των Λιμεναρχείων Περάματος και Σαλαμίνας."


"Τα δρομολόγια είναι ανά 15 λεπτά.

Χθές 21.7.10, στις 1815, όταν αναχώρησε το δρομολόγιιο, ανέλαβε το ΑΓΙΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ να εκτελέσει το δρομολόγιο των 1830. Στις 1840 μετά από διαμαρτυρίες των επιβατών και αφού γέμισε το πλοίο, αναχώρησε για Σαλαμίνα. Το κέρδος τους είναι ότι το δρομολόγιο των 1845 δεν θα εκτελείτο και το επόμενο θα απέπλεε στις 1900.

Τηλεφώνησα από το κινητό μου στο Λ/Χ Σαλαμίνας για...
να το καταγγείλω και μου είπαν ότι θα έπρεπε να το καταγγείλω στο Λ/Χ Περάματος.

Το Πέραμα μόλις τους τηλεφώνησα είχαν έτοιμη την απάντηση "Ξέρετε υπήρχε έκτακτο περιστατικό με ασθενοφόρο από την Σαλαμίνα και γι' αυτό δεν έγινε το δρομολόγιο. Από το επόμενο θα γίνονται κανονικά". ' Οταν τού απέδειξα ότι αυτό δεν είναι αλήθεια μου είπαν με προκλητικό τόνο "ελάτε να κάνετε μήνυση".

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του τι συμβαίνει. Υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα όπως η ασφάλεια των επιβατών. Τα αυτοκίνητα παρκάρουν τόσο κοντά, που μερικές φορές κλείνουν οι καθρέπτες για να περάσουν και όλοι οι επιβάτες είναι μέσα. Φανταστείτε τι θα συμβεί αν από βραχυκύκλωμα ένα αυτοκίνητο πιάσει φωτιά. ΄Ολα αυτά για να μειώσουν τα δρομολόγια για να βγάλουν πιο πολλά χρήματα από την χρυσοφόρα διαδρομή από και πρός Σαλαμίνα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook