Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

"Goldtrail: Αποκλεισμένοι τουρίστες σε Ελλάδα και Τουρκία μετά την κατάρρευση"


"Χιλιάδες τουρίστες αποκλεισμένους στο εξωτερικό άφησε μετά την οικονομική κατάρρευσή της η βρετανική εταιρεία διοργάνωσης ταξιδιών Goldtrail, που ειδικεύεται σε ταξίδια στην Ελλάδα και την Τουρκία, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολτικής Προστασίας Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA).
Αυτή τη στιγμή, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας, 16.000 πελάτες της ...Goldtrail βρίσκονται στο εξωτερικό, κυρίως στην Ελλάδα και την Τουρκία, και η εταιρία που διέθετε κατά κύριο λόγο πακέτα διακοπών μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων τέθηκε σε αναγκαστική διαχείριση.

Οργανώνεται πλέον, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η επιστροφή χιλιάδων Βρετανών τουριστών, εκτιμώντας πως ο επαναπατρισμός τους θα είναι ομαλός. Σε ό,τι αφορά τους τουρίστες που βρίσκονται στη χώρα μας ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στον προγραμματισμό της επιστροφής τους.

Με το κλείσιμο της εταιρίας να έρχεται σε περίοδο αιχμής της καλοκαιρινής σεζόν, όσοι ταξιδιώτες επρόκειτο να ταξιδέψουν από τη Βρετανία για διακοπές στο εξωτερικό, καλούνται να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, καθώς η Goldtrail δεν θα πραγματοποιήσει άλλες πτήσεις και τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί δεν είναι έγκυρα."
http://rokakias.blogspot.com
Share on Facebook