Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"iPhone 4G : H Apple δίνει δωρεάν θήκες"


Σε ανοιχτή συνέντευξη σήμερα το αφεντικό της Apple Steve Jobs, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που παρουσίασε το iPhone 4G, σχετικά με το σήμα της κεραίας... (όταν ο χρήστης πιάνει τη συσκευή από τα πλαϊνά,χάνεται το σήμα ή τερματίζεται η κλήση).
Ζήτησε συγγνώμη από όσους χρήστες της συσκευής αντιμετώπισαν το πρόβλημα,λέγοντας χαρακτηριστικά " Φροντίζουμε κάθε χρήστη - We take care for ever user " .Μάλιστα σε αυτοκριτική του,είπε ότι κανείς δεν είναι τέλειος,και ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε στην εργοστασιακή κατασκευή του τηλεφώνου.
Ως λύση στο πρόβλημα ο Steve Jobs και η Apple προσφέρουν ...


..δωρεάν θήκες σε όσους έχουν αγοράσει το 4G.Mε αυτήν την θήκη το ελάττωμα του τηλεφώνου διορθώνεται.
Από τα στατιστικά της Apple,μόλις το 0,55% των χρηστών που αγόρασαν το κινητό τηλέφωνο iPhone 4G ,παραπονέθηκαν στην εταιρία για το σήμα του κινητού.
Τέλος από την δωρεάν διάθεση των θηκών η Apple θα ζημιωθεί κατά 180 εκατομμύρια δολλάρια.

ΠΗΓΗ: http://greek-radar.blogspot.com/2010/07/iphone-4g-h-apple.html
--------------------------------------------------------------------------------
"Απάντηση στον έχοντα ανάγκη από περισσότερη αγάπη (από μεριάς Apple) αναγνώστη, να τον πληροφορήσω φιλικά πώς ο ίδιος ο Jobs δήλωσε πώς αν και μετά τις θήκες (που δεν δίνονται για λόγους καλαισθησίας αλλά για την μείωση του προβλήματος) κάποιος πελάτης είναι δυσαρεστημένος, τότε μπορεί να επιστρέψει το iPhone του και αν είναι "undamaged" του επιστρέφονται τα χρήματά του πίσω. Και για να προλάβω την επόμενη δημοσίευση του φίλου για το κατά πόσο θα εφαρμοσθεί θα ! δηλώσω με σιγουριά πως θα εφαρμοσθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από την Ελλάδα.

Βλέπετε η Rainbow, η εταιρία που εισάγει αλλά και διαχειρίζεται το service των iPhone στην Ελλάδα, έχει ιδρύσει ένα δικό της σύνταγμα που είναι υπεράνω όλων.

Στο εξωτερικό μπαίνεις σε ένα Appstore με χαλασμένο iPhone και να είναι εντός εγγύησης και μέσα σε μισή ώρα έχεις καινούργιο και αν είναι μέσα στα περιθώρια DOA (ένα χρονικό περιθώριο από την αγορά πχ 1 εβδομάδα που το κινητό δεν επισκευάζεται αλλά παίρνεις παίρνεις καινούργιο κουτί) έχεις φύγει με iPhone του κουτιού στο 10λεπτό. Όχι σαν την Rainbow, αλλά ακόμα και την Vodafone που δηλώνει πως παρανομεί και δεν την πειράζει κανείς!!!! Ναι μάλιστα, μπείτε σε ένα κατάστημα Vodafone και ρωτήστε πόσες μέρες δίνετε DOA στο iPhone? 0 θα σας πουν. Τον νόμο του καταναλωτή δεν τον! ξέρετε ρωτήστε? Περάστε έξω θα σας πουν. Τουλάχιστον μέχρι και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνει 3 μέρες DOA (αν και αυτό παράνομο είναι)"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook