Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

"Kαταγγελία για το περιοδικό computer για όλους"


"Όλα άρχισαν το Νοέμβριο του 2009 όπου και άρχισα τη συνεργασία μου με αυτό το περιοδικό. Μετά από διάφορες συζητήσεις για το πόσο θα αμοίβομαι και το ποιες στήλες θα μου αντιστοιχούν στο μήνα ξεκίνησα να γράφω. Η συμφωνία ήταν να πληρώνομαι ανα 3-4 μήνες. Αν και ήξερα, ότι οι πληρωμές θα γινόντουσαν όσο πιο αργά γίνεται...μέσα σε αυτό το 4μηνο. Έγραφα και έγραφα και συνέχισα να γράφω. Φτάνουμε στον μήνα Μάρτιο όπου ύστερα από την αρχική πληροφόρηση των ανθρώπων του περιοδικού κοντεύαμε στην πρώτη μου πληρωμή. Αλλά τίποτα, δεν υπήρχε καμμία ενημέρωση από αυτό το "καταραμένο" οικονομικό τους τμήμα. Ο αρχισυντάκτης μάλιστα μου έλεγε ότι θα με συμπεριλάβει στις επόμενες πληρωμές. Κάτι που φυσικά δεν έγινε και άρχισαν οι ανησυχίες μου. Μάιος και ακόμα το τροπάριο ήταν το ίδιο , "δεν έχουμε κάποιο νέο που να αφορά την πληρωμή σας" , και αυτό συνεχίστηκε για πολλές εβδομάδες. Σταμάτησα να γράφω τον μήνα Ιούνιο γιατί, κάλιο αργά παρά ποτέ, άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται να πάρω δραχμή αν και με μία σύντομη και μοναδική συνομιλία με τον ταμεία του περιοδικού, μου υποσχέθηκε ότι θα πάρω τα λεφτά μου. Μετά από αυτό άρχισαν να με αποφεύγουν στα τηλέφωνα ο κάθε προϊστάμενος που μπορεί να ήξερε κάτι για την περίπτωσή μου, "είναι σε συνάντηση" και "είναι εκτός γραφείου" ήταν δύο φράσεις που σιχάθηκα να τις ακούω, και πλέον είμαι σίγουρος ότι δεν θα δω ούτε ευρώ.

Αυτό που έχω να συμβουλέψω όλους όσους ήδη γράφουν σε κάποιο από τα περιοδικά της Compupress, να σταματήσουν να το κάνουν, γιατί εκτός απο κακοπληρωτές είναι ψεύτες και υποκριτές διότι γνωρίζουν από πριν την πλεκτάνη που στήνουν εναντίον σου. Για του λόγου το αληθές, ότι δεν λέω ψέμματα μπορώ να παραθέσω όποτε και όποιος θέλει μερικά από τα κείμενα που χρησιμοποίησαν το όνομά μου (διότι κάποια άλλα μιας που θεωρούνται βασικές στήλες περιοδικού να υποθέσω, δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα μου, αν και τα είχα γράψει εγώ).

Τα συμπεράσματα δικά σας, με έπιασαν κορόίδο, μην αφήσετε να κάνουν το ίδιο και σε σας. Και όποτε ξανά αγοράσετε το περιοδικό τους να γνωρίζετε ότι γράφτηκε με τον ιδρώτα κάποιων απλήρωτων παιδιών σαν και μένα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"H εν λόγω εταιρία είναι γνωστή για τις "καθυστερήσεις" των πληρωμών της σε όλα τα περιοδικά που βγάζει. Υπάρχουν ακόμη συνάδελφοι που έχουν να πληρωθούν από έντυπο που βγήκε και σταμάτησε το 2005. Κατά τα άλλα, το λογιστήριο μάλλον φαίνεται πως έχασε την επικοινωνία του με τον έξω κόσμο...

ΥΓ) Σε συναδέλφους που σταμάτησαν πρόσφατα προσέφεραν μάλιστα συναλλαγματικές. Είναι δραματική η κατάσταση με τις πληρωμές σε όλα τα έντυπα (PC Master κτλ). Μακριά!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook