Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Koύλογλου μας πήρε τηλέφωνο ο Μίκι Μάους και μας είπε ότι πήρες τα πάνω σου...


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ;

Δυστυχώς ο Σωκράτης δεν είναι ανάμεσά μας και ευτυχώς όταν ήταν δεν γούσταρε τύπους σαν και σένα. Βασικά δεν γούσταρε όσους βάφουν τα μαλλιά τους, αλλά εσένα ας πούμε ότι σου δίνει τύπο. Το ότι δούλευες στην ΕΡΤ δεν είναι ντροπή. Το ότι έκανες μούφες ρεπορτάζ και καλά από τον πόλεμο, ούτε αυτό είναι μεμπτό, όλο και κάποιοι άλλοι το......έχουν κάνει.

Ντροπή είναι να μην μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει ελευθερία έκφρασης και να προσπαθείς να πείσεις ότι είσαι ένας μεροκαματιάρης που με βάση τις νέες ρυθμίσεις, μετά ΔΝΤ, κανείς στην ΕΡΤ δεν μπορεί (όχι πρέπει) να αμείβεται με περισσότερο από 70.000 τον χρόνο, λες και τα 70 χιλ είναι λίγα.....

Μετά το ΔΝΤ πάντα, γιατί πριν...

Ο Σ. Γκιολιας δεν έγραψε ποτέ ότι είσαι ένοχος, δεν έγραψε ποτέ ότι είσαι κλέφτης, έγραψε απλά να γίνει δικαστική έρευνα εναντίον σου. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Το ότι είχε γράψει άρθρο που σου ζητούσε να επιστρέψει τους μισθούς που είχες πάρει, είναι κάτι που θα μπορούσες να το κάνεις από μόνος σου. Γι αυτό στο έγραψε, μπας και καταλάβεις για τις κονσέρβες που έπαιζες όλα αυτά τα χρόνια, δεν άξιζε να έχεις πάρει 1 εκατ. μισθούς.

Σιγά...

Τώρα όσο για το ότι στο τέλος, δέχτηκες ανώνυμο τηλεφώνημα, στο οποίο σου ζητήθηκε να καταβάλεις 30.000 ευρώ για να σταματήσουν τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που από εδώ και στο εξής θα συμπεριελάμβαναν και τα παιδιά σου...

Θα σου θυμίζαμε ότι υπάρχουν 70.000 μπλογκ και πολλά πόρταλ και άλλα τόσα κανάλια που θα μπορούσες να καταγγείλεις τον ανώνυμο εκβιασμό.

Διάλεξες "παλικαρίσια" να το κάνεις λίγο μετά τη δολοφονία του Σωκράτη.

Κρίμα που είσαι τόσο λίγος ρε Κούλογλου.

Κρίμα που άσπρισαν τα μαλλιά σου και δεν έγινες ακόμα άντρας, να μιλάς στα ίσα και όχι να μιλάς για περίεργα ανώνυμα τηλεφωνήματα.

Κρίμα που δεν κατάλαβες πόσο μεγάλη καρδιά ήταν ο Σωκράτης, που μας γύρναγες (και μας γυρνάς) τα άντερα και αυτός μας έλεγε πάντα να μη σε κράζουμε...

Κρίμα...

(άλλαξε βαφή, στα κάνει κομοδινί στον ήλιο αυτή)

Share on Facebook