Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

"Mια πρόταση στην κ. Βαγιάνη"


"Από τη στιγμή που αυτοί που σας παρακολουθούν από την τηλεοραση ειναι συμφωνα με τα νουμερα ελάχιστοι, γιατι εσείς και οι λοιποί στην κρατική τηλεοραση με τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, εξακολουθείτε να παρουσιάζετε εκπομπές? Εάν δεν έχετε να παρουσιάσετε...κάτι καινουργιο και ενδιαφέρον για τον ελληνικό λαό, γιατί δεν παραχωρείτε τη θέση σας σε νέους, φρέσκους σε ιδέες δημοσιογράφους?Εξάλου πέρα των χρημάτων εως τώρα, φέτος η κρατική τηλεόραση σας έκανε και το μεγάλο κατά εσας, όνειρο πραγματικότητα να παρουσιάσετε την γιουροβίζιον!
Σκεφτείτε την προτασή μου, άλλωστε δεν νομίζω να μείνετε και άνεργη. Όλο και κάποιο μεσημεριανάδικο θα σας καλοδεχτεί στους κόλπους του. Ξέρετε, από αυτά που αλλωνίζατε το χειμώνα για να εκφράσετε στο πανελλήνιο την ευτυχία σας για το όνειρο της γιουροβίζιον, αυτά με τους δημοσιογράφους που μιλούν άπταιστα ελληνικά και περιβάλλονται από εξέχουσες προσωπικότητες πανελιστών!!Αλήθεια όλοι αυτοί ως εικόνα και παρουσία δεν σας ενοχλούν ως δημοσιογράφο?
Αν έκανα καιι κανένα ορθογραφικό - συντακτικό λάθος συγχωρέστε με!
Αν και απόφοιτη πανεπιστημίου στην ορθογραφία δυσκολευομαι, όπως και πολλοί νέοι φίλοι μου. Ίσως εκτός των άλλων να αποτελούμε και μία ανορθόγραφη γεννία! Θα έχεται όμως παρατηρήσει πως είμαστε και μίια γεννιά που επιλέγουμε και αγαπούμε μπλογκς όπως το τροκτικό, γεγονός που αποδεικνύεται από τον τεράστιο αριθμό επισκεπτών του! Δεν φαίνεται να μας απασχολεί η ανωνυμία στις αναρτήσεις του, αντίθετα μας προκαλούν πόνο κκαι αηδία όλοι αυτοί οι επώνυμοι κλέφτές και λοποδήτες τόσο στο χώρο σας όσο και στο πολιτικό σύστημα!
Σκεφτείτε την προτασή μου, είναι καλοπροέραιτή για έσας που κόπτεστε για το καλό της δημοσιογραφίας και την ενημέρωση του ελληνικού λαού!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Share on Facebook