Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Miss Cyprus Tourism Ayia Napa 2010"Η Κύπρος φέτος δεν θα πραγματοποιήσει καλλιστεία για την ανάδειξη της STAR ΚΥΠΡΟΣ 2010. Έτσι πραγματοποιήθηκε ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς 'MISS TOURISM AYIA NAPA 2010'. Νικήτρια είναι η 17χρονη Γεωργία Τσόκκου από το Παραλίμνι η οποία με την εμφάνισή της κατάφερε να καταπλήξει τους πάντες και να συγκεντρώσει τα 10άρια της κριτικής επιτροπής. Φαίνεται ήταν η βραδιά της αφού ήταν και η μέρα των γενεθλίων της...

Υ.Γ Σε αντίθεση με όσα νομίζουν για τα μοντέλα πολλοί, η Γεωργία Τσόκκου κρύβει πολλούς άσους ακόμα στο μανίκι της αφού κάθε χρόνο βραβεύεται από το λύκειο όπου φοιτά με αριστείο έχοντας γενικό βαθμό 19.3 και ετοιμάζεται να διαπρέψει πέρα από το κόσμο της μόδας και στα δικαστικά έδρανα αφού όνειρο της είναι να σπουδάσει νομική.

Georgia Tsokkou 17 y.o. from Paralimni and '1st Runner Up Miss Tourism Ayia Napa' Mari Vasiliou 21 y.o. from Larnaca. Great Success! on the Miss Tourism Ayia Napa 2010 , organized by Miss Cyprus Tourism Organization for ...Charity Organization Omada Agapis Gr."

Share on Facebook