Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"Μείνετε ΜΑΚΡΥΑ από την ON TELECOMS!"


"Η συγκεκριμένη εταιρεία εφαρμόζει μια απίστευτη πολιτική ταλαιπωρίας των πελατών της.

1. Γράφτηκα συνδρομητής της εταιρείας πριν από 3 χρόνια, όπου μετά από απίστευτη ταλαιπωρία και πολλούς καβγάδες κατόρθωσα να συνδεθώ μετά από ...8 μήνες! Καλά διαβάσατε! 8 μήνες χωρίς τηλέφωνο...
2. Η πολυδιαφημισμένη τηλεόραση ποτέ δεν λειτούργησε καθόσον η ταχύτητα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη από 6 Mbps και ποτέ δεν ξεπέρασε τα 4.5 Mbps, ενώ ακόμα και σήμερα (3 χρόνια μετά) δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για τη βελτίωσή της.

3. Αποφάσισα λοιπόν, να εκμεταλλευτώ την προσφορά FORTHNET και NOVA και έτσι υπέβαλα τις σχετικές αιτήσεις. Σήμερα η ON TELECOMS προχώρησε σε διακοπή της σύνδεσής μου με τη δικαιολογία ότι είχε καταληκτική ημερομηνία φορητότητας την 12 Ιουλίου. Μετά από επικοινωνία με τη FORTHNET διαπιστώνω ότι έχει λάβει ως ημερομηνία ενεργοποίησης την 28 Ιουλίου!!! και ότι η 12 Ιουλίου δεν υπάρχει πουθενά στο σύστημά της. Επικοινωνώ και πάλι με την ΟΝ η οποία θρασύτατα μου δηλώνει ότι δεν είναι πλέον υπεύθυνη για τη γραμμή μου και στην ουσία με αφήνει ξεκρέμαστο για 2 εβδ! ομάδες, με την αστεία δικαιολογία ότι σε ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό η δύο πάροχοι να πάρουν διαφορετική ημερομηνία ενεργοποίησης από τον ΟΤΕ. Αν είναι δυνατόν!!!

Γι' αυτό φίλοι μου μείνετε μακρυά από την ΟΝ TELECOMS αν δεν θέλετε να το μετανοιώσετε..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣShare on Facebook