Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"Καταγγελία για Posidonio"


"Χθες αποφάσισα να διασκεδάσω στο γνωστό κέντρο της παραλιακής. Το μαγαζί δεν διαθέτει ειδικό χώρο για πάρκινγκ. Ο ευγενέντατος υπάλληλος προθυμοποιήθηκε να πάρει το αμάξι μου και να το παρκάρει που αλλού....
στον παράδρομο της Ποσειδώνος (ένας κανονικός δημόσιος δρόμος με πολλές θέσεις πάρκινγκ που αν ήθελα το πάρκαρα και χωρίς βοήθεια). Φέύγοντας λοιπόν από το μαγαζί έδωσα την κάρτα στο παιδί ώστε να μου φέρει το αυτοκίνητο και εκείνος μου ζήτησε 6 ευρώ για το πάρκινγκ (υπενθυμίζω το είχε παρκάρει στο δρόμο). Τότε εγώ του είπα ότι εκεί το πάρκαρα και μόνος μου΄. Επιμένοντας ο υπάλληλος του έδωσα 6 ευρώ ζητώντας του όμως ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Περίμενα γύρω στα 5 λεπτά ,δημιουργήθηκε μια εμφανής ανησυχία στο μαγαζί για το "παράλογο" αίτημα μο και γυρνώντας μου λέει "Δεν είναι δυνατόν να σας΄κόψουμε απόδειξη αυτή τη στιγμή", του απαντάω ότι χωρίς απόδειξη γι'αυτό που πλήρωσα δεν φεύγω. Περιμένω άλλα 5 λεπτά και γυρνώντας μου λέει "Δεν είναι δυνατόν απόψε να σας κόψουμε απόδειξη, θα σας δώσουμε τα λεφτά σας πίσω" όπως φυσικά και έκανε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΟΥΤΕ ΑΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΌ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ. (πόσο μάλλον στο posidonio που το παρκάρουν στο δρόμο) ΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΠΛΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ! ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Προς αποκατάσταση της αλήθειας, το music hall "Posidonio", διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης μεγάλης έκτασης εφαπτόμενο όπισθεν του κέντρου.

Υπάρχει και σχετική ταμπέλα. Οι παρκαδόροι κόβουν αποδείξεις."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook