Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

"Serj Tankian: Την συναυλία του θα ανοίξουν οι Viza...!"


"Κι ενώ, όλοι μας, περιμένουμε πώς και πώς, την πρώτη ζωντανή του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Terra Vibe Park, τη νύχτα της 17ης Αυγούστου και η εταιρεία διοργανώσεων συναυλιών, Didi Music - Big Star Promotion, ανακοινώνει το support στην εμφάνισή του συγκρότημα, ο τραγουδιστής, συνθέτης, οργανίστας και...

πολιτικός ακτιβιστής Serj Tankian (System Of A Down), δίνει στη δημοσιότητα και ελεύθερα προς ακρόαση όλων, τόσο το πρώτο single - προπομπό του δεύτερου προσωπικού του album, όσο και ακόμα ένα του track.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ενημερώνοντάς σας πρώτα απ' όλα για το συγκρότημα που θα ανοίξει την πολυαναμενόμενη συναυλία του Serj και δεν είναι άλλο, όπως πριν λίγα λεπτά και επίσημα ανακοινώθηκε, από αυτό των Viza.

Ο λόγος για το εννεαμελές alternative rock συγκρότημα, που, έχοντας ρίζες στην Αρμενία και παντρεύοντας τον εκρηκτικό του rock ήχο, με την παραδοσιακή αραβική, αρμένικη και ελληνική μουσική, σαγήνεψε τον Serj, σε τέτοιο βαθμό, που πέραν της ένταξής τους στις περιοδείες του, έχει αναλάβει ακόμα και το managment τους, μέσω της δικής του Serjical Strike Management.

Όσο για το Left Of Center single του Serj, το οποίο μπορείτε παρακάτω να ακούσετε, πατώντας απλά play στον Video Player; Πρόκειται για το πρώτο single, που ήδη κυκλοφορεί με σκοπό την προώθηση του δεύτερου προσωπικού του album, Imperfect Harmonies, το οποίο αναμένεται στα ράφια των δισκοπωλείων την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, με ήχο καταφανώς διαφορετικό του Elect The Dead, αφού όπως και στο άκουσμα του "Left Of Center" track θα παρατηρήσετε, την εμφάνισή τους έχουν κάνει, πέραν της πληθώρας των ορχηστρικών και αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία.

Τέλος και πατώντας play, επίσης παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε και να διαβάσετε τους στίχους, ακόμη ενός νέου του track, του "Borders Are", το οποίο εδώ και λίγη ώρα κοσμεί την επίσημη ιστοσελίδα του Serj Tankian και μπορείτε ακόμα και να κατεβάσετε."


http://www.e-rock.gr


Share on Facebook