Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: «Αποσυρθείτε κ. Κανελλόπουλε»


Κρίνοντας ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Σπανού για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, προάγει το σύνολο και βοηθά στη διατήρηση της ενότητας του Συνεταιρισμού , η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον έτερο...
υποψήφιο, Θανάση Κανελλόπουλο να αποσυρθεί.

Η ανακοίνωση:ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ SUPER LEAGUE


Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ εκτιμώντας την τοποθέτηση του Προέδρου του Ατρομήτου Κου Γιώργου Σπανού, τοποθέτηση που προάγει το σύνολο από το εγώ: «Η θέση μου είναι, πριν γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, να συζητηθεί η συγκεκριμένη θέση των ομάδων αυτών, μεταξύ των οποίων συμμετέχω και εγώ ως ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ», κάνει έκκληση στον έτερο υποψήφιο Κο Αθανάσιο Κανελλόπουλο, που με τη σειρά του έχει υπηρετήσει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να αποσύρει την υποψηφιότητα του, προκειμένου η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ να διατηρήσει την ενότητά της που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει «κόσκινο».


Πιστεύουμε ότι όλοι οι Πρόεδροι – Ιδιοκτήτες των ομάδων του Συνεταιρισμού θα συμφωνήσουν με την πρόταση ομάδων, ο Πρόεδρος της SUPER LEAGUE, να εναλλάσσεται κάθε χρόνο μεταξύ των Προέδρων – Ιδιοκτητών ομάδων που συμμετέχουν σε αυτήν. Διαδικασία : (Κλήρωση ή Αλφαβητική σειρά).


Είναι διαφανές, είναι δίκαιο, είναι ισότιμο.

Είναι οι αρχές που πιστεύουμε ότι πρεσβεύουμε όλοι.

Ας αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος, μέσα από αυτή τη διαδικασία. Είναι αυτό, που τώρα χρειάζεται ο Συνεταιρισμός.

http://www.theplayer.gr

Share on Facebook